Popine de Lonzo - Nitritfri skivad Lonzo
Du lonzo skärs fint i en 100% återvinningsbar glasburk. Tack vare sitt innovativa koncept kan Popine de lonzo förvaras i rumstemperatur i 3 månader. Tillverkat i vår verkstad i Laissac, Aveyron, lonzo, även kallad lomo eller lonzu, följer det hantverksmässiga kunnandet från förr genom att endast använda 3 ingredienser: fläskfilé, Guérande-salt och Kampot IGP-peppar från Kambodja, en av världens bästa pepparsorter! Torkat kött från fläskfilé, lonzo tillverkat i vår verkstad erbjuder en charkuteriprodukt utan nitrit och utan konserveringsmedel, 100% naturlig. För resten gör naturen sitt arbete i våra torkare genom att försiktigt torka dessa vackra hela köttstycken, som salts och peppars för hand. Denna hantverksmässiga lonzo kommer att tas ut från torkarna efter 3 till 4 månader för att skäras fint och placeras i sin glasburk innan den vakuumförpackas, vilket säkerställer en hållbarhet på 3 månader i rumstemperatur.
Ursprung: Laissac, Aveyron
Vikt: 70g
DLC: 90 dagar